BALIKESİR / BURHANİYE - Pelitköy Halit Selçuk Ortaokulu

Diploma veya Öğrenim Belgesi (Tasdikname) Örneği Almak

Okulumuzdan mezun olanlardan "diploma kayıt örneği" veya öğrenimini yarım bırakıp ayrılanlardan "öğrenim belgesi (tasdikname) örneği" almak isteyenlerin" başka bir okula (lise, mesleki liseler, mesleki eğitim merkezleri, vb.) kayıt yaptırmadıkları tespit edildikten sonra "Diploma Kayıt Örneği" veya "Öğrenim Belgesi (Tasdikname) Örneği" hazırlanarak verilecektir.

Diploma Kayıt Örneği veya Öğrenim Belgesi (Tasdikname) Örneği yalnızca kişinin kendisine verilebilmektedir.

NOT: Burhaniye ilçesi dışında ikamet edenlerin okulumuza gelmesine gerek yoktur. Bulundukları ilin veya ilçenin Milli Eğitim Müdürlüklerine giderek belge talep dilekçesi vermeleri halinde "başka bir okula kayıt olmadıkları tespit edildikten sonra" diploma kayıt örneği veya öğrenim belgesi (tasdikname) örneği hazırlanarak Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü vasıtasıyla dilekçe verilen İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilecektir.

Dilekçede mutlaka mezuniyet durumu/okuldan ayrılma yılı, sınıf, numara ve kadınlarda soyadı değiştiyse kızlık soyadının belirtilmesi gerekmektedir.

Yayın: 20.12.2022 - Güncelleme: 20.12.2022 15:47 - Görüntülenme: 804